Ervaringen van ouders

Wat hebben de meiden het leuk geregeld, de kerstlunch. We kregen leuke foto’s toegestuurd en een gaaf knutselwerkje wat ze met de kids hebben gemaakt. En de raamschilderingen plus de banners van CityKids aan de buitenkant maakt het helemaal af. Liam heeft het vaak over zijn juffies thuis en gaat heel graag. Ook zien wij dat de juffen heel erg bezig zijn met ontwikkeling, regels en etiquette! Wij zijn heeeeeel tevreden. Een hele fijne kerst.

Groetjes, Familie Warnaar

Vader van Aras

Begin 2016 zijn we naar Nederland verhuisd, zodat onze zoon Aras goede zorg zou krijgen. Aras is nu 5 jaar oud en heeft een grote ontwikkeling door gemaakt bij Citykids. Als we kijken naar Aras tijdens sinterklaas 2016 en sinterklaas 2017, wat een wereld van verschil!We worden heel erg gelukkig van hetgeen wat jullie met elkaar binnen 1 jaar met Aras bereikt hebben.
Wij zijn dolgelukkig met jullie! Aras eet goed en is meestal zindelijk. Aras probeert te communiceren en zijn concentratie is heel erg verbeterd.  Het belangrijkste is dat Aras meestal heel gelukkig is! Net heb ik voor het eerst met Aras en zijn broer verstoppertje gespeeld. Hij begrijpt het nu en hij is zo trots en blij. Dit geeft mij een heel gelukkig gevoel.’

Ouders van Maud

Onze dochter is nu 1 jaar oud. Kort na de geboorte bleek ze benauwd te zijn. In het ziekenhuis bleek ze zuurstof nodig te hebben. Na een opname van een aantal weken mocht ze met zuurstof mee naar huis. Na een periode van een aantal maanden wilde ik wel weer gaan werken, maar het was lastig om geschikte opvang te vinden. Ze kon niet naar het kinderdagverblijf waar onze andere twee kinderen naar toe gingen, omdat die de zorg onvoldoende konden waarborgen. Iemand in onze kennissenkring wees ons op city kids. We namen contact op en al snel kregen we een kennismakingsgesprek. In het begin moesten we best wel even wennen aan het idee. We hadden in ons hoofd dat ze bij onze andere kinderen op het kinderdagverblijf zou komen. Het kennismakingsgesprek was erg prettig. Iedereen was erg vriendelijk en het viel ons meteen op dat ze heel erg gericht waren op onze dochter. Ze keken heel specifiek wat ze nodig had en wat voor haar belangrijk was. Ook namen ze onze wensen en zorgen heel serieus. Ze gaat nu ruim een half jaar naar city kids en we zijn nog steeds dik tevreden. Ze heeft zich in de tijd enorm ontwikkeld, mede door city kids. Ze krijgt daar fysiotherapie en logopedie. We krijgen aan het einde van de dag altijd een heel leuk verslag, waarin wij lezen hoe het met haar gegaan is. Wat ons altijd opvalt is dat er altijd heel goed naar haar gekeken wordt hoe ze is en wat haar bijzonder maakt. Ook de foto’s en filmpjes die we gedurende de dag doorgestuurd krijgen zijn erg leuk. Kortom voor kinderen die extra zorg nodig hebben zullen wij het iedereen aanraden.

Moeder van Noor

Onze kleine Noor, was nog maar een paar maanden oud toen zij bij CityKids kwam. De eerste dagen waren erg spannend voor ons. Ik (mama) kon de zorg niet uit handen geven. Vooral vanwege de goede communicatie heb ik wel deze stap kunnen nemen.
Noor heeft de eerste weken in het ziekenhuis flink gevochten voor haar leven. Voor ons was dat een enorm spannende en emotionele periode. Vanwege ademhalingsproblemen en ruflux heeft zij een lange tijd in het ziekenhuis gelegen. Nadat ze eenmaal thuis was, zijn wij als ouders enorm in de medische wereld verzeild geraakt. De zorg voor baby Noor en onze peuter van 2 jaar was zowel emotioneel als lichamelijk erg zwaar.
CityKids heeft ons hierin erg snel wegwijs gemaakt. Zij hebben Noor al snel met veel zorg opgevangen en de daarvoor nodige admistratie op zich genomen.  Het is voor ons een enorme geruststelling en opluchting dat de kinderverpleegkundigen voor Noor kunnen zorgen. Het direct contact (telefonisch, whatsapp) dat plaatsvind met de kinderverpleegkundige van Noor stelt mij ook enorm gerust. Ook is het fijn dat de ouders dagelijks verslag krijgen van hoe de dag van Noor is geweest.
Naast de zorg voor Noor denken zij ook veel met mij mee over hoe om te gaan met bepaalde medische vraagstukken. Zo heeft de kinderverpleegkundige mij ondersteund door met mij mee te gaan naar de eerste hulp en naar afspraken met de specialist. Ook heeft CityKids mij ondersteund door Noor met de taxi op te halen en te brengen. CityKids heeft mij daarmee het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond en dat zij erg betrokken zijn bij alles wat Noor aangaat. Ik ben de kinderverpleegkundige daar enorm dankbaar voor. Het is erg prettig dat de fysiotherapeute en de logopedist ook aanwezig zijn op de locatie en dat de kinderverpleegkundigen goed met hen samenwerken. Wij ervaren CityKids als een onmisbare steun voor onze vrolijke Noor!

Ouders van Sem

Vanaf juni 2017 gaat onze zoon naar CityKids Den Haag. En sinds juni 2017 hebben wij onze zoon terug.
Waar hij voorheen gefrustreerd naar een regulier kinderdagverblijf ging en thuiskwam, lacht hij nu als hij aankomt en gaat. Geen woedeaanvallen meer en er is contact, waar eerder geen contact gemaakt werd. CityKids leidsters zijn liefdevol, ervaren en ontwikkelingsgericht. Wij zijn hier dankbaar voor en hoopvol voor de toekomst. Bedankt dames, in een korte tijd hebben jullie onze zoon gezien voor wat hij is, een lieverd die aandacht verdiend. Bedankt!!! Familie  Visser.

© 2019 CityKids