Skip to main content

De Kade - Spijkenisse

CityKids breidt uit en opent op 1 augustus 2023 een nieuw Kinderdagcentrum aan de Oostkade 18 in Spijkenisse.

De locatie in Spijkenisse is uitermate geschikt voor onze bijzondere doelgroep (kinderen met een medische en/of pedagogische ontwikkel- en zorgvraag) vanwege de rustige omgeving, de grootte van het pand en de mogelijkheid om een eigen besloten binnentuin te realiseren. Momenteel zijn wij nog volop bezig met alle voorbereidingen en de inrichting van het pand.

Het Kinderdagcentrum van CityKids biedt dagbehandeling aan kinderen van 5-12 jaar met: een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking, (ernstige) ontwikkelingsstoornis, stoornis in het autistisch spectrum, bijkomende problematieken die niet naar een regulier kinderdagverblijf of onderwijs kunnen. Er wordt met de kinderen gewerkt aan de hand van een gestructureerd dagprogramma waarbij ontwikkeling en ontplooiing van het kind centraal staat. Voor elk kind wordt er een individueel programma ontwikkeld, afgestemd op de doelen uit het behandelplan, met het oog op doorstroming naar regulier of speciaal onderwijs.

Op deze locatie zullen wij starten met 2 structuurgroepen en 2 school voorbereidende groepen. Verder komen er 2 ontdekkingsgroepen voor kinderen met een WLZ Indicatie.

Adres: Oostkade 18, 3201 AM Spijkenisse | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.