Droomhuis Rotterdam

Op deze locatie bieden wij:

  • behandeling in het ontwikkelcentrum

Dit is de nieuwste locatie van CityKids en is op maandag 4 januari 2021 in gebruik genomen. 

Er zijn op dit moment twee groepen: De Draakjes en De Elfjes. CityKids Droomhuis is volop in ontwikkeling en we komen er later bij u op terug met meer informatie. 

Ellern Reemst en Vera Eekman zijn de teamcoördinatoren van Het Droomhuis.

Ellen Reemst

Vera Eekman

 Groepen waar de zelfredzaamheid centraal staat. De kinderen worden dagelijks gestimuleerd in het uitvoeren van ADL-taken en in hun cognitieve ontwikkeling. Er wordt goed gekeken naar de wensen en behoefte van de kinderen en wat zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Op de locatie hebben de kinderen zowel binnen als buiten, veel ruimte tot hun beschikking. 

Voor de kinderen is er een passend dagprogramma dat gedurende de week wordt aangehouden. Het vaste dagprogramma en de zorg van de pedagogen zorgt voor een veilige omgeving waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Het is mooi om te zien dat de pedagogen en begeleiders op de groep, de kinderen een warm hart toedragen en zich vol passie inzetten. Dit is merkbaar aan de manier hoe de medewerkers met de kinderen omgaan en hoe de kinderen hier weer positief op reageren.

Bramantestraat 30  | 3066 BN Rotterdam | 010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U heeft geen keuze gemaakt
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft uw e-maildres niet ingevuld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

© 2019 CityKids