De Pastorie Rotterdam

Begeleid  Wonen in de voormalige Pastoriewoning van de Heilige Familiekerk.

De Pastorie staat voor kleinschaligheid met een individuele aanpak, uitgaande van de behoefte van de jonge bewoners. Elke jongere heeft een eigen slaapkamer met een bed, bureau en mogelijkheid tot een eigen sanitaire ruimte. De  gezamenlijke woon-eetkamer, keuken en tuin worden gedeeld met  huisgenoten. Elke jongere heeft zijn eigen dagstructuur en werkt samen met zijn persoonlijke begeleider aan zijn eigen persoonlijke traject. Centraal staan daarbij groei en ontwikkeling, mede door een zinvolle dagbesteding.

Teamoördinator is Edward van Geest 

 

Edward van Geest

Interesse in één van de kamers? Jongeren kunnen zich nu aanmelden.

Reactie van de familie van de eerste bewoner: “Het was fantastisch ongelofelijk gewoon hoe deze mooie jongen veranderd is. Wat ben ik blij dat ik altijd de hoop ben blijven houden. Het is de moeite waard geweest om zolang voor hem te vechten op voor deze mooie kans. Zijn broers waren ontroerd om hem zo te zien. Ik kan niet genoeg dank jullie we zeggen.”

Dagbesteding voor jongeren met autisme
Sinds 1 oktober 2019 biedt CityKids dagbesteding aan jongeren met autisme aan. Dit vindt plaats, in samenwerking met Stichting Bloemfleur / Acato, op 2 locaties in Rotterdam: aan de Goudserijweg 90 en in Het Klooster Oude Noorden aan de Ruivenstraat 81. Informeer bij CityKids  naar alle mogelijkheden om een dagbesteding te organiseren op basis van jouw wensen en mogelijkheden.

Interesse in dagbesteding? Jongeren kunnen zich nu aanmelden.

Veurstraat 1 |  3037 BN | Rotterdam | 010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U heeft geen keuze gemaakt
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft uw e-maildres niet ingevuld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 CityKids