Het Roer

(Voorheen Gouvernestraat Rotterdam)

Op deze locatie bieden wij:

  • behandeling in het ontwikkelcentrum

Aan de Gouvernestraat zit de groep Matrozen en een nieuwe groep Kompas. Groepen waar de zelfredzaamheid centraal staat. De kinderen worden dagelijks gestimuleerd in het uitvoeren van ADL-taken en in hun cognitieve ontwikkeling. Er wordt goed gekeken naar de wensen en behoefte van de kinderen en wat zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Op de locatie hebben de kinderen zowel binnen als buiten, veel ruimte tot hun beschikking. De buitenspeelplaats grenst direct aan de groepen en zo kan er makkelijk van binnen naar buiten worden gegaan. Met de grote buitenspeelplaats hebben de kinderen alle beweegruimte om hun energie kwijt te kunnen. Er is o.a. een speeltoren met een glijbaan en twee schommels zodat er heerlijk gespeeld kan worden.

Het Roer

Voor de kinderen is er een passend dagprogramma dat gedurende de week wordt aangehouden. Het vaste dagprogramma en de zorg van de pedagogen zorgt voor een veilige omgeving waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Het is mooi om te zien dat de pedagogen en begeleiders op de groep, de kinderen een warm hart toedragen en zich vol passie inzetten. Dit is merkbaar aan de manier hoe de medewerkers met de kinderen omgaan en hoe de kinderen hier weer positief op reageren.

Teamcoördnator van deze locatie is Vera Eekman

Gouvernestraat 70e | 3014 PR Rotterdam | 010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U heeft geen keuze gemaakt
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft uw e-maildres niet ingevuld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 CityKids