• home

Vacatures

CityKids is aan het groeien en we zijn opzoek naar enthousiaste mensen. Mensen die mee willen bouwen en ontwikkelen. Er zijn groeikansen en mogelijkheden in diverse functies. Kijk hieronder naar de kansen en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ambulante begeleider

Voor onze nog jonge afdeling ambulante begeleiding zijn wij op zoek naar meerdere ambulant begeleiders die graag willen meewerken aan het opbouwen en doorontwikkelen van deze afdeling.

CityKids zoekt ambulant begeleiders die niet verlegen zijn te zeggen waar het op staat, die zelfstandig kunnen werken wanneer nodig, maar ook goed zijn in het werken in teamverband. Als ambulant begeleider werk je in een zelf organiserend team en ben je veel op pad, ervaring en daadkracht zijn een pré!

Vind je het een uitdaging om te werken aan de opbouw en doorontwikkeling van een nieuwe afdeling? Ontwikkel je graag jouw expertise door middel van scholing? Ben jij er ook van overtuigd dat iedereen talenten heeft én de kans moet krijgen deze in te zetten? Ben je van mening dat iedereen in onze samenleving ertoe doet en weleens hulp nodig heeft?

Samen kunnen wij met engelengeduld en een proactieve begeleidingsstijl ouders en gezinnen de begeleiding/coaching bieden die zij nodig hebben om hun kind nog beter te kunnen ondersteunen.
Binnen de functie van ambulant begeleider lever je een actieve bijdrage aan het primaire zorgproces en werk je nauw samen met de collega’s van de ontwikkelcentra van CityKids. Samen met de ouders wordt door de ambulant begeleider een zorgplan opgesteld, waarin doelen beschreven worden.

Klik hier Ambulant hulpverlener voor de PDF van de vacature of mail ons direct:: Sollicitatie@citykids.,nl 

Hoofdbehandelaar

Ben jij een GZ psycholoog, orthopedagoog generalist of orthopedagoog met ruime ervaring met hart voor kinderen die zich anders ontwikkelen? Heb jij ervaring in het opzetten van behandelingen voor deze kinderen? Het uitvoeren van diagnostiek? Heb jij ideeën hoe de kwaliteit van de behandeling en zorg nog meer verbeterd kan worden en welke methodieken hier een goed middel bij zijn? 

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren en samen met ons in gesprek te gaan hoe jij de functie hoofdbehandelaar binnen CityKids vorm wil en kan geven.

Klik hier Hoofdbehandelaar voor de PDF van de vacature of mail ons direct:: Sollicitatie@citykids.,nl 

 

Andere vacatures 

U heeft geen keuze gemaakt
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft uw e-maildres niet ingevuld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 CityKids